Un an nou binecuvântat!!!


Cu ajutorul Domnului, am intrat într-un nou an. Cu această ocazie, vă dorim un an nou binecuvântat!Un an nou binecuvântat!!!

Anul 2015 a fost un an bogat la Biserica Logos București. Pentru cei care nu au reușit să fie alături de noi pe parcursul întregului an, dar și pentru cei care doresc să își aducă aminte de evenimentele anului care tocmai a trecut, vă oferim mai departe o scurtă prezentare.

Predicarea expozitivă

Conferințe

Anul 2015 a fost unul bogat și în ce privește conferințele:Colaj Conferințe

Advent 2015

În perioada de 5 săptămâni până la Crăciun, am privit împreună cu biserica la importanța și consecințele primei veniri a lui Hristos și ne-am uitat cu așteptare spre cea de-a doua Sa venire, când El va face toate lucrurile noi. Mesajele se găsesc aici.

Musical-ul de Crăciun „A Christmas to remember” A Christmas to remember

Cu ajutorul Domnului, anul acesta am realizat un musical de Crăciun, prin care am transmis mesajul Evangheliei. Pentru cei interesați, puteți vedea înregistrarea aici.


Avem speranța că și în acest an Domnul ne va binecuvânta din punct de vedere spiritual în cunoașterea Lui și vă invităm să rămâneți alături de noi. Ne puteți urmări pe paginile noastre de Facebook și Youtube, dar vă invităm de asemenea să vă abonați pentru a primi prin e-mail newsletter-ul nostru (folosind căsuța din partea din dreapta-jos a site-ului) și la podcast-ul audio.

Vă dorim un an nou binecuvântat!