Îndemn pentru lucrarea de slujire


| Text biblic: Hagai 1 | Serie: Hagai | Tematică: Slujire

Care este atitudinea noastră față de lucrare, slujire? Aveți un sentiment de apatie, oboseală? Uneori simțiți că ați realizat tot ce se poate realiza? Ascultați mesajul lui Hagai. Capitolul 1 începe cu acest îndemn de a merge la lucru!

Există o aplicație în prezent a acestui text pentru noi. Avem o lucrare de slujire care ne-a fost dată. Noi construim Casa Domnului prin evanghelizare, ucenicizare și creștere. Aceasta este lucrarea pe care ar trebui s-o facem. Dar adesea, ca și Israel, avem priorități greșite. Ne concentrăm pe ceea ce noi credem că este important. Ne consumăm timpul, banii și energia pe lucruri care ni se par bune acum, dar care în timp ne vor lăsa un gust amar.

Frați și surori, avem nevoie ca Duhul lui Dumnezeu să ne trezească pentru a putea face lucrarea pe care El ne-o cere. Trebuie să ne pocăim de credințele noastre greșite și de lucrurile greșite pe care le prețuim. Trebuie să ne temem de Dumnezeu și să-L ascultăm. Da, sunt multe lucruri care trebuie făcute, dar peste tot în jurul tău sunt oameni care au nevoie de evanghelie. Și în jurul vostru sunt credincioși care au nevoie să fie încurajați, echipați și ajutați pentru slujire. Sunt lucrări practice de slujire care trebuie făcute. Dar poate spuneți în inima voastră „Nu chiar acum..”, „Nu am timp, energie, bani.. de fapt trebuie să termin „ceva”, copiii mei au nevoie de „ceva” ”. Fie ca Domnul să ne dea harul să ne ajustăm prioritățile!

Pastor R. K.