Bun venit la Biserica Logos București!


Bine ați venit pe site-ul oficial al Bisericii Baptiste Logos București. Noi reprezentăm o mână de oameni, aici în mijlocul Bucureștiului, dedicați aprofundării Cuvântului lui Dumnezeu și răspândirii acestuia printre bucureșteni. Cu siguranță acest oraș prin coordonatele lui este o mare provocare, dar ne rugăm și depindem de Dumnezeu ca să ne facă o candelă punternică pentru răspândirea adevărului divin. Dacă ești însetat după cunoașterea Logosului etern te așteptăm la întâlnirile noastre!

L-ai cunoscut pe Hristos de mai mult timp, însă ai vrea să-L iubești mai mult? Să-L adori cu mai multă pasiune și uimire? Întâlnire noastre pot reprezenta un punct de pornire pentru tine în aventura aceasta a credinței tale. Cum putem oferi această promisiune? Păi și noi suntem determinați să mergem în direcția aceea. Credem că părtășia, relația și unitatea Bisericii locale poate să ne consolideze încrederea noastră în Isus.

Nu L-ai cunoscut încă pe Isus, acest personaj controversat, dar plin de dragoste pentru cei păcătoși? Vino cu noi și îți vom face cunoștință cu El!

Pe toți vă avertizăm: suntem simpli, irelevanți după standardele culturii postmoderne și suntem sinceri. Ne place mâncarea bună și părtășia de calitate.

Ne găsiți la adresa: Str. Peroni nr. 28 bis, etaj 1, sector 4, București. Programul nostru în fiecare duminică este între orele 10:15 și 12:00, respectiv 17:30 și 19:30. Sau în timpul săptămânii în diverse locuri din București. Fiecare familie de la Logos este responsabilă din când în când să găzduiască întâlnirea din timpul săptămânii. Vă așteptăm!